Massage / Sportsbehandling

Sportsbehandling

Min tilgang til at arbejde med en sportskrop er en holistisk tilgang - og den kan foregå på flere niveauer og i forskellige tempi - alt efter dine individuelle behov og målsætninger.

Forbedring mellem trænings- eller konkurrencesession.
Jeg kan fx løse musklerne op og tage spændinger ud af din krop mellem de enkelte trænings- eller konkurrencesession. Således at du kan yde mere i den kommende træning. Dette kunne fx. være for roere eller i halvlegen i fodboldtræningen. Det er en kortere behandling, som typisk varer 15-20 minutter. Denne foregår i Jeres klub, hvor jeg kommer til klubben ifm. træning eller konkurrence. Fx i en fast klubordning til en fordelagtig pris.
 
Dybere behandling mellem træningsdagene
Efter træningen eller mellem træningsdagene kan jeg give en mere dybdegående behandling af kroppen. Behandlingen kan fx fjerne gamle og mere fastgroede blokeringer og skævheder. Det kan være blokeringer, du ikke mærker, men som blot er blevet en naturlig del af kroppen og dens begrænsninger. Når vi får løst op for disse, vil du typisk kunne mærker en større frihed i din krop, en forbedret vejrtrækning og derved en bedre ydeevne. Disse behandlinger kan foregå i din klub, hvis du kan samle minimum fire andre atleter, som ønsker behandling, eller du kan komme til en individuel behandling i min klinik i Hellerup. Har din klub en fast ordning med mig får du 20% på alle behandlinger.
 
1+1=3; Behandling og øvelser giver et større resultat
Nogle gange kan den positive effekt af din behandling øges yderligere ved nogle simple øvelser, som er tilpasset netop dig. Det er øvelser, du laver over en kortere periode. Lige meget hvad dit behov, som dedikeret roer, er, så kan jeg støtte din individuelle træning og det mål, du arbejder hen i mod netop nu.
 
Kontakt mig på mobil 2634 8881 for en forpligtende snak, hvad enten du er interesseret i at høre med om en klubordning eller en individuel ordning ifm din sport.
Kim Hedebroe | CVR: 20077492 | Rebekkavej 44, kld. tv, 2900 Hellerup  | Tlf.: 2634 8881