Referencer

Bogholderhuset har i seks år haft en massageordning med Kim Hedebroe. Han kommer på firmaadressen fire gange om måneden og masserer personalet.

"Jeg har prøvet mange former for massage, men Kim kan noget specielt, når han masserer. Det er ikke en almindelig hyggemassage. Han arbejder meget intenst med hele kroppen for at få den låst op og i balance. Han når i bund med spændinger og blokeringer, og man føler sig helt afslappet, når han er færdig.
Jeg har et meget stillesiddende job, og nogle uger ender skuldrene helt oppe under ørerne, men Kim evner hver gang at få blokeringerne fjernet. Hans massage har også en rigtig god virkning på de spændinger, som ligger omkring min rygsøjle. Når han har rettet min ryg, så føler jeg mig 5 cm højere! Det giver en masse velvære.
Jeg bruger Kims massage som en behandling, når jeg er spændt op, men massagen har klart også en forebyggende effekt. Springer jeg fx over en enkelt uge, så betaler jeg regningen, for så kan jeg mærke, at kroppen spænder mere op. Det, Kim kan, er genialt! Og jeg er glad for at kunne tilbyde mit personale en ordning, som jeg kan stå 100% inde for, og som jeg ved også hjælper dem til et bedre velbefindende.
Lise Rasmussen, indehaver af Bogholderhuset i Valby - www.bogholderhuset.dk
Kim Hedebroe | CVR: 20077492 | Rebekkavej 44, kld. tv, 2900 Hellerup  | Tlf.: 2634 8881